Samarbetspartners

Samarbetspartners

Omni-Retail - din One-stop-shop med hjälp av våra samarbetspartner

Vad vore vi utan alla våra samarbetspartners? Omni-Retail syftar till att vara din One-Stop-Shop avseende möten med konsument. Vi tar hand om allt för dig så du ska kunna fokusera på din kund och dina produkter. Vi är spindeln i nätet för att få den helheten att fungera. I det nätverket har vi samlat många olika spelare. De vi har lite mer samarbeten med är bl a:

Norlux

Belysningslösningar till detaljhandeln

Norlux är en innovativ, ledande leverantör av kompletta belysningslösningar till detaljhandel, kommersiella – och industriella byggnader, hotell- och restaurantverksamhet samt utomhusområden. 

Vi har tillsammans med Norlux tagit fram belysningsplaner för showroom där fokus legat på att hitta unika och iögonfallande belysningsinstallationer som förstärker helhetsintrycket för kund och konsument.

www.norlux.com 

SHX_Logotyp

Metallprodukter till butiker

Qingdao Shunxiang Shop Equipment Co., Ltd är vår huvudleverantör av metallprodukter och tillika vår huvudägare. Vi har haft samarbete i 10-talet år och utvecklar nya produkter tillsammans. Kontor och produktion ligger i Qingdao, en hamnstad med 9 miljoner invånare mitt emellan Beijing och Shanghai. 

Bolaget med sitt kontaktnät är också en inköpskanal för oss i övriga Kina.

www.shopquip.cc 

RetailArkitekten

Butiksdesign till retail

RetailArkitekten Mette Hjerrild Holm har lång erfarenhet från detaljhandeln. Hon har dels varit merchandiser, dels skaffat sig en arkitektutbildning med inriktning retail. Med snart 20 års erfarenhet av att skapa butiksdesign inom främst konfektion åt varumärken som National Geographic, ECCO och IC Companies är hon nu en nära partner vid utformning av koncept och butiker till våra kunder.

www.retailarkitekten.dk/ 

ikano-bank-vector-logo

Leasing av butiksinredning 

För att kunna erbjuda våra kunder möjlighet till leasing så har vi påbörjat ett samarbete med Ikano Bank vilket säkerställer en trygg partner för alla parter.

www.ikanobank.se 

Telenor_logo

Uppkopplade låsmekanismer & Kassasystem

När Omni-Retail levererar Obemannade butiker är uppkopplingen av största vikt. Såväl låsmekanismen med BankID och kassasystemet är beroende av att vara uppkopplade. Telenor har en mycket god täckning över Sverige varför vi valt att samarbeta med dem. Att de också är innovativa och gärna bollar idéer om nya lösningar gör inte saken sämre!

www.telenor.se 

HonestBox

Automatiska handelslösningar till obemannade butiker

När det gäller automatiska handelslösningar finns knappt någon bättre eller mer erfaren här i Norden än HonestBox. HonestBox har hållt på med obemannade butiker sedan 2015 då de startade världssensationen Näraffär i Viken, norr om Helsingborg. Sedan dess har de varit med och utvecklat koncept i Kina, USA och flera Europeiska länder.

HonestBox har efter att ha drivit hela butiker avgränsat sig och specialiserar sig nu på tekniklösningarna till våra produkter så att identifiering, upplåsning, scanning och betalning kan ske på enklast tänkbara sätt utan personal involverad.

www.honestbox.se 

ecomero

E-handelslösningar & hemsidor åt butiker

eComero är en webbyrå i Göteborg inom ehandel och digitalisering. De är officiell partner till Adobe Magento och Microsoft och har i mer än 20 år varit med och utvecklat e-handelsbranschen.
Det har gett dem erfarenheten för att kunna hjälpa till med digital strategi, affärsutveckling, projektledning, ehandel och operativ ledning.

Omni-Retail och eComero arbetar tillsammans med ehandelslösningar och websidor åt både oss själva men också till våra kunder då vi vill kunna ge en helhetslösning oavsett kanal och då med bästa möjliga kvalitet.

www.ecomero.se