Tr_ningsbod

Obemannade butiker för ökad service

Vad gör man om kundunderlaget är för litet men ens tjänster ändå är välbehövda? Kanske finns man på en avlägsen plats där avståndet till en större stad är långt men det ändå finns ett antal individer som bor och vill kunna fortsätta ha en god livskvalitet med tillgänglig service.

IMG_20210305_080420


Sälja varor & tjänster på marknaden eller event - utan personal!

Hur kan man enkelt sälja varor och tjänster när marknadsplatsen är temporär eller rent av riktigt kortlivad, typ ett evenemang? Väder och vind kanske spelar in och gör det svårt att få möjlighet till kundmöten. Att få med sig sina varor kan vara nog så utmanande, att dessutom få med sig butiksinredning kan kännas som omöjligt.

Interiören i en obemannad butik. I butiken finns allt som en butik behöver för varuhållning och -exponering, entrésystem och betalsystem
Framsidan på en obemannad butik. Formen antyder att den bygger på en container men i övrigt är den anpassad till sitt syfte.

Obemannade butiker med säkra entrésystem & betalsystem

Tills nu har det varit svårt att ge bra svar på ovan frågor. Men nu har teknikutvecklingen kommit så långt att obemannade butiker har blivit en realitet. Butiker med automatiserade säkra entrésystem och betalsystem.


Vad krävs för en obemannad butik?


Färdiga moduler för obemannad affär

Omni-Retail är stolta att kunna erbjuda färdiga moduler med eller utan skal/hus/rum/bod. Våra smidiga erbjudanden kommer i olika format för enkla transporter, fullt utrustade och isolerade med butiksinredning, värme, kyla, betalsystem, entrésystem, belysning, kameror, kommunikationssystem mm.

Vi kan tillhandahålla såväl en träbod som 20 fots och 40 fots containers beroende på ditt behov. Dessa kan mycket enkelt ställas upp var helst de kan få plats. Allt som behövs är strömförsörjning. Och dina varor. 


Vill du veta mer, kontakta Björn Jernberg på bjorn@omni-retail.se eller på 0721-741700

obemannade produkter

listar produkter i obemannade butiker