Obemannade butiker

Obemannad kiosk med en 20 fots container som bas

Vad gör man om kundunderlaget är för litet men ens tjänster ändå är välbehövda? Kanske finns man på en avlägsen plats där avståndet till en större stad är långt men det ändå finns ett antal individer som bor och vill kunna fortsätta ha en god livskvalitet med tillgänglig service.

Hur kan man enkelt sälja varor och tjänster när marknadsplatsen är temporär eller rent av riktigt kortlivad, typ ett evenemang? Väder och vind kanske spelar in och gör det svårt att få möjlighet till kundmöten. Att få med sig sina varor kan vara nog så utmanande, att dessutom få med sig butiksinredning kan kännas som omöjligt.

Interiören i en obemannad butik. I butiken finns allt som en butik behöver för varuhållning och -exponering, entrésystem och betalsystem
Framsidan på en obemannad butik. Formen antyder att den bygger på en container men i övrigt är den anpassad till sitt syfte.

Tills nu har det varit svårt att ge bra svar på ovan frågor. Men nu har teknikutvecklingen kommit så långt att obemannade butiker har blivit en realitet. Butiker med automatiserade säkra entrésystem och betalsystem.


Vad krävs för en obemannad butik?


Omni-Retail är stolta att kunna erbjuda färdiga moduler med eller utan skal/hus/rum/bod. Vårt smidigaste erbjudande kommer i containerformat, för enkla transporter, fullt utrustade och isolerade med butiksinredning, värme, kyla, betalsystem, entrésystem, belysning, kameror, kommunikationssystem mm.

Vi kan tillhandahålla såväl 20 fots som 40 fots containers beroende på ditt behov. Dessa kan mycket enkelt ställas upp var helst de kan få plats. Allt som behövs är strömförsörjning. Och dina varor.