Referenser

En unik butik eller en flexibel lösning för hela butikskedjan? Vi utvecklar kundanpassade butikskoncept och shop in shops som skapar trafik i butik.
Vi hjälper dig också med kundunika produkter; de där enstaka lösningarna och detaljerna som gör hela skillnaden. För den kostnadsfokuserade har vi också möjlighet att nyttja standardprodukter som tillsammans med en designad twist kan ge ett unikt kunduttryck. Se exempel nedan från några av våra referensbutiker.

Sneakers & Apparel

Sneakers & Apparel i Halmstad kontaktade oss för att skapa en butik som skulle locka den ungdomligare publiken. Kunden ville ha en street och premium-känsla i butiken för att återspegla varumärket. Ekhyllor och detaljer i inredningen gav helheten den önskade effekten. Tillsammans med vår designer tog vi också fram specialtapeter och inredning som gav skenet av att hänga i kedjor i rummet. Allt för att skapa en unik butik. I november 2021 flyttade butiken till en större lokal och vi fick möjligheten att skruva upp butiken ytterligare några snäpp. 

Golfstore

Vi fick erbjudande om att som pilotprojekt skapa ett koncept till den krävande och utmanande golfbutiken i Barsebäck. Uppdraget vara att skapa ett eget koncept så att kunden inte skulle ha en massa leverantörsinredning som riskerade att skapa en osammanhängande helhet. Vi levererade ett flexibelt enhetligt koncept med egenframtagna hållare för golfklubbor mm. Resultatet blev att vi nu är huvudleverantör av butiksinredning till Golfstore!

GolfstoreBarseback_ref

SGN Sport Sverige

För ett 20-tal år sedan började vi att samarbeta med Team Sportia och gjorde hela butiker med alltifrån 3D-ritningar till färdig butik. På en mässa där vi föreläste om butiksinredning kom vi i kontakt med Sportringen. Sportringen har utökats genom åren och ingår idag i samma grupp som Team Sportia och Bike Nation. Vi har under åren tagit fram såväl hela koncept för butiker och outlets på upp till ett par tusen kvadratmeter samt delar av koncept typ aktivitetstorg, provrum och kassadel. Vi är sedan hösten 2021 leverantörer av butiksinredning till SGN Sport Sveriges alla 265 butiker.

ICA_HalsaOchSkonhet_ref

Ica Hälsa och Skönhet

Konceptet Hälsa & Skönhet var ett färdigt koncept som vi var med och offererade på i en upphandling. Konceptet finns i ICAs Maxi och Kvantumbutiker. Sedan vi blev huvudleverantör av konceptet har vi inrett ett 70-tal butiker över hela landet. Vår Key Account Manager Åke Lindholm har ett förflutet som butikschef för föregångaren till ICA Maxi varför vår kunskap och erfarenhet inom livsmedelsbutiker är en stor styrka.

Vi har bl a hjälpt ett 50-tal ICA Nära och Supermarket med smarta exponeringar genom appliceringar av bl a spårpanel och väl genomtänkt belysning.

Gynning Design

Vi fick förfrågan 2017 om att ta fram design till Gynning Designs första butik. Målet var att skapa en unik och inbjudande butik inom premiumsegmentet. Eftersom kundens produkt är starkt kopplad till just design så tog vi fram specialinredning som hjälpte till att lyfta intrycket och kundens egna produkter.

GynningDesign_ref

Dr Denim

Här levererade vi specialprodukter för konfektion.

Målet var att attrahera genom en ungdomlig och stilfull framtoning.

Detta lyfts fram bl a genom blandningen av råa träytor, tegel och läder.


Villervalla_Stockholm_ref

Villervalla

Villervalla har varit en återkommande kund under snart 20 år. Kunden ville här ha en neutral bakgrund färgmässigt för att på så sätt lyfta fram färgen i sina produkter. Vidare ville man på ett effektivt och flexibelt sätt kunna presentera sina produkter vilket spårpaneler väl kunde uppfylla.

Vi har öppnat ett 10-tal butiker över hela landet med betoning på södra Sverige.